Zonnestroom Direct

Laat uw zonnepanelen plaatsen door de regionale expert, Kies voor onze totaalservice en geniet zorgeloos van de voordelen van zonne-energie.

Ons Doel

is om iedereen te voorzien van een betaalbaar, betrouwbaar en winstgevend zonnepanelen systeem.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor een duurzame toekomst. Profiteer van gratis groene energie, bespaar op je elektriciteitsrekening en verminder je CO2-voetafdruk.

Met onze hoogwaardige zonnepanelen wek je je eigen energie op en ben je minder afhankelijk van energieleveranciers. Bovendien geniet je van belastingvoordelen en een aantrekkelijke terugverdientijd. De installatie is eenvoudig en onderhoudskosten zijn minimaal.

Maak gebruik van de zon, de onuitputtelijke bron van energie, en draag bij aan een schoner milieu voor de volgende generaties. Kies voor zonnepanelen en investeer in een groenere en efficiëntere levensstijl.

Grote jaarlijkse energiebesparing

Draag bij aan een betere toekomst

Woningwaarde en energielabel verhogen

0% BTW op zonnepanelen

Tevreden klanten

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Annusch ka
Annusch ka
2023-07-16
Heel blij met mijn 8 zonnepanelen. De installatie was in een dag afgerond en de uitleg over de Enphase app was ook fijn. De communicatie en advies over zonnepanelen en micro omvormers ervaarde ik als zeer nuttig en prettig. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor zonnepaneel installaties. Bedankt.
Eelco Wortman
Eelco Wortman
2023-07-07
Netjes opgeleverd, strak gecommuniceerd, alles top!
Peter Vandoor
Peter Vandoor
2023-06-03
Afspraken na gekomen! En alles netjes weg gewerkt en af gewerkt. Ceker aan aanrader.
Tamer Biyikli
Tamer Biyikli
2023-03-22
Uitstekend werk geleverd!
P v
P v
2023-03-12
Goed contact en prettige ervaring. Heel blij met de installatie van zonnepanelen!
Bas De Jongh
Bas De Jongh
2023-03-08
Plat dak zonnepanelen installatie
Sherally Mahamoed
Sherally Mahamoed
2023-03-05
Goede communicatie! Netjes gewerkt

Geniet van onze totaalservice voor zonnepanelen

Zonnepanelen bieden talloze voordelen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en de maatschappij als geheel. Door zonne-energie te benutten, verminder je je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor de uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuiling wordt verminderd.

Milieuvriendelijkheid

Zonnepanelen worden gepresenteerd als een duurzame bron van energie die de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vermindert en de uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuiling vermindert.

Financiële voordelen

Zonnepanelen worden beschouwd als een slimme financiële zet vanwege de besparingen op de energierekening op de lange termijn. Doordat zonne-energie gratis en onuitputtelijk is, kunnen gebruikers hun eigen elektriciteit opwekken zonder extra kosten.

Economische groei en werkgelegenheid

De aanschaf van zonnepanelen wordt voorgesteld als een stimulans voor de groene economie. De groeiende vraag naar zonne-energie leidt tot meer banen in de sector van hernieuwbare energie, wat de economie ten goede komt en lokale gemeenschappen versterkt.

Zelfvoorzienendheid en teruglevering

Niet alleen bespaar je geld, maar je kunt ook geld verdienen met zonnepanelen. Als je meer energie opwekt dan je verbruikt, kun je deze overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, waardoor je een terugleververgoeding ontvangt. Dit maakt je zelfvoorzienend en draagt bij aan een stabiel en betrouwbaar energienetwerk voor iedereen.

U bent een stap dichterbij naar een groene toekomst. Vul dit formulier in voor uw gratis dakscan, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Projecten per jaar

Aantal panelen per jaar

Aantal tevreden klanten

Aantal zakelijke relaties