Selecteer een pagina

Over ZonneStroom Direct


Bespaar op uw energierekening met Zelf opgewekte Groene Stroom.


Zonnestroom Direct is uw partner in duurzame energie oplossingen. ZonneStroom direct is de specialist op het gebied van zonnepanelen en omvormers voor zowel schuin als plat dak

Zonne-energie, start direct met besparen

Ga voor groen, ga voor Zonnestroom Direct

Stop met het spekken van uw energieleverancier, unplug nu!

Wij bieden de beste zonne-energie oplossingen


De reden waarom klanten voor ZonneStroom Direct kiezen

Gebruik ZonneStroom

Zonne-energie is een prachtig concept. Laat de zon voor u werken, wek gratis stroom op en voorzie uw elektrische apparatuur van eigen groene stroom.

Bepaar op uw energierekening

Betaal niet teveel voor elektriciteit, kies voor onafhankelijkheid. Voorzie uzelf van uw eigen ‘gratis’ elektriciteit die de planeet niet schaadt.

Monitor uw verbruik

Wist u dat u middels een app uw actuele energieverbruik kunt bekijken en zo exact kunt zien hoeveel u bespaart met uw zonnepanelen?

De wereld draait op energie

De wereld wordt steeds afhankelijker van elektriciteit. We hebben steeds meer huishoudelijke apparaten en met de groene transitie naar elektriciteit is onze elektriciteitsbehoefte alleen maar toegenomen.

Recyclebaar

Wist u dat zonnepanelen ook heel duurzaam zijn? De zonnepanelen kunnen uit elkaar worden gehaald, waardoor de verschillende materialen gescheiden kunnen worden. Hierdoor kan meer dan 90% worden hergebruikt. Lekker duurzaam!

Sla uw ZonneStroom op

Wilt u het gehele jaar van uw eigen opgewekte stroom genieten? Voeg dan een batterij toe aan uw opstelling. Met uw eigen batterij slaat u de energie die u heeft opgewekt in de zomer op en bent u klaar voor de winter.

0

Aantal zonnepanelen per jaar

0

Aantal projecten per jaar

0

Aantal tevreden klanten

0+

Aantal business partners